Terveysteknologian osaamista edistämässä ja oppimassa itsekkin

Sunnuntai 19.11.2017 klo 11:00 - Terhi Holappa


Fotolia_85021601_S.jpg

Kulunut syksy on ollut mielenkiintoista aikaa - sekä asiakasprojektien ja valmennuksien että myös itsensä kehittämisen kannalta.

Minulla on ollut tilaisuus toimia todella kivan ja osaavan ryhmän kanssa toimiessani pääkouluttajan roolissa Hyvinvointi- ja terveysteknologian kehittäjä -koulutuksessa. Porukan kanssa ollaan pohdittu sote reformia ja siihen liittyvää digitalisaatiota, eHealth ja mHealth näkymiä ja trendejä, terveysteknologian käytettävyyttä ja käyttäjäkeskeistä kehittämistä, tuotekehityksen ja tuotteistamisprosessin erityispiirteitä, regulaatiota ja liiketoiminnan kulmakiviä. Lisäksi tiimit ovat perehtyneet toisten asiantuntijoiden johdolla ajankohtaisiin 3D, AI ja robotiikka teemoihin sekä projektitoiminnan ja yrittäjyyden saloihin. Valmennettavat ovat osoittaneet innovaatiokyvykkyytensä tuotekehitysprojekteissa ja tuotetuissa ideoissa on myös liiketoimintapotentiaalia.

Syksyn aikana minulla on ollut tilaisuus verkottua ja luoda yhteistyötä muiden valmennuksia tarjoavien isompien yritysten kanssa. Pienelle asiantuntijayrittäjälle tämä on ollut tärkeä mahdollisuus.

Asiakkaiden projekteissa USBIMED on puolestaan kantanut oman pienen kortensa kekoon ollakseen tukena ja turvana terveysteknologian toimialan haasteita taklaamassa ja menestystä synnyttämässä.

Syksyn aikana olen osallistunut myös AaltoPRO ja AaltoEE järjestämiin koulutuksiin. On ollut hienoa kehittää omaa ammatillista osaamistaan osaavien kouluttajien parissa. Omaa näkökulmaa avartaa kaikenlainen yhteistyö - asiakkaiden, valmennettavien sekä yhteistyökumppanien kanssa