USBIMED ja Kasve Oy yhteistyöhön !

Maanantai 11.11.2019 klo 18:08 - Terhi Holappa


Fotolia_103631441_S.jpg

Kuopiolainen terveysalan asiantuntijaorganisaatio ja koulutuspalvelujen tuottaja Kasve Oy ja oululainen terveysteknologian ja digiterveyden asiantuntija-, valmennus- ja koulutuspalveluja tuottava USBIMED ovat käynnistäneet yhteistyön Hyvinvointialan huippuosaajaksi (KEKO) koulutuksen käynnistämisessä Ouluun. Te-palvelujen kanssa yhteistyössä toteutettavan hankkeen tavoitteena on kouluttaa korkeakoulututkinnon omaavia täsmäosaajia kehittämis- ja asiantuntijatehtäviin työnantajakumppanina toimiviin terveys- ja hyvinvointialan yrityksiin sekä muihin organisaatioihin.


”USBIMED:n kanssa käynnistynyt yhteistyö mahdollistaa verkostomaisen toimintamallin, jonka avulla pystymme palvelemaan yhdessä oululaisia asiakkaitamme entistä paremmin.” kuvailee Kasve Oy:n toimitusjohtaja Elias Haapakorva käynnistynyttä yhteistyötä. 

”Yhteistyö Kasve Oy:n kanssa tuo mukanaan mahdollisuuden yhdistää molempien osapuolten voimavaroja Oulun seudun hyvinvointi- ja terveysteknologia alan osaamisen ja työllistymisen edistämiseksi sekä elinkeinoelämän tukemiseksi ” täydentää yrittäjä Terhi Holappa, USBIMED.

Lisätietoja:
Elias Haapakorva
Toimitusjohtaja, Kasve Oy
elias.haapakorva@kasve.fi
040 183 1214

Terhi Holappa
Toimitusjohtaja, USBIMED
terhi.holappa@usbimed.fi
040 5595 726